Over Mint Consult

Mint Consult helpt internationale bedrijven en andere werkgevers hun loonbeleid te optimaliseren. Onze expertise in belastingrecht en loonfiscaliteit gebruiken we om een efficiënt beloningssysteem uit te werken. Ons doel: uw werknemers blijven motiveren en uw onderneming doen groeien.

Managing Director Sven Monsaert is de man achter Mint Consult. Hij werkte meer dan 15 jaar als Tax Consultant voor een groot internationaal consultancybedrijf, waar hij een brede ervaring opdeed in global mobility, compensation & benefits, director’s remunerations en business coaching.

Zijn expertise in loonfiscaliteit en belastingrecht wil Sven nu gebruiken om ondernemers en HR-managers te helpen hun onderneming op de kaart te zetten als aantrekkelijke werkgever. Zijn aanpak is pragmatisch, persoonlijk en to the point.

Als klant van Mint Consult kan u rekenen op een efficiënte service en een grote betrokkenheid. We werken flexibel, spelen kort op de bal en benaderen elke klant in een sfeer van respect en vertrouwen.

Sven Monsaert

Managing Director Sven Monsaert is erkend belastingconsultent (IAB – ITAA) en de man achter Mint Consult. Hij werkte meer dan 15 jaar als Tax Consultant / Director voor een internationaal kantoor, waar hij een brede ervaring opdeed in het opzetten van internationale activiteiten, global mobility en het samenstellen / optimaliseren van verloningspakketten.

Zijn expertise in loonfiscaliteit en belastingrecht wil Sven nu gebruiken om ondernemers en HR-managers te helpen hun onderneming op de kaart te zetten als aantrekkelijke werkgever. Zijn aanpak is pragmatisch, persoonlijk en to the point.

ITAA – Erkend Belastingconsultent sinds 2008 – Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten

VOKA – Plato Peter – Business Coach

WISL Expert