Fiscaal advies
voor ondernemingen,
HR-professionals,
expats & particulieren

Mint Consult optimaliseert
uw loonfiscaliteit

Contact

Op zoek naar een partner die u kan bijstaan met juridisch of fiscaal HR-advies? Nood aan een ervaren businesscoach om een businessconcept en financieel plan uit te werken? Mint Consult helpt u graag met al uw vragen over loonfiscaliteit, belastingrecht, bestuurdersbezoldigingen, salary split en global mobility.

Met meer dan 15 jaar ervaring als Tax Consultant, gidsenwe u vakkundig doorheen het kluwen van socialwetten en fiscale regels.

We bekijken uw loonbeleid en bonussysteem met een frisse blik, zodat uw werknemers gemotiveerd blijven en uw onderneming blijft groeien.

Mint Consult BV
Elenestraat 48
9620 Zottegem
Tel. +32 9 336 15 03
BTW BE 0725.715.396  Door het versturen van dit formulier, verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid

  Werken bij Mint Consult?

  Wil je graag werken voor een jong, flexibel consultancybedrijf dat waarden als respect, betrokkenheid en integriteit hoog in het vaandel draagt? En heb je ervaring met (loon)fiscaliteit en belastingrecht? Dan maken we heel graag kennis met jou. Neem alvast een kijkje tussen onze vacatures of bezorg ons spontaan je cv en motivatiebrief. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

  Solliciteer

  Every CRISIS is the seed of an OPPORTUNITY.

  We were impressed by the speed and professionalism of the services of Mint Consult.

  “Sven fungeert als klankbord bij al onze HR vraagstukken. De fiscale impact is nooit ver weg…”

  A GOAL without a PLAN is just a DREAM.

  Dankzij de deskundige begeleiding van Mint Consult waren de fiscale formaliteiten bij onze verhuis naar Portugal kinderspel.