Fiscaal advies
voor bedrijven
& HR-professionals

Mint Consult optimaliseert
uw loonfiscaliteit

Over Mint Consult

Mint Consult helpt internationale bedrijven en andere werkgevers hun loonbeleid te optimaliseren. Onze expertise in belastingrecht en loonfiscaliteit gebruiken we om een efficiënt beloningssysteem uit te werken. Ons doel: uw werknemers blijven motiveren en uw onderneming doen groeien.

Managing Director Sven Monsaert is de man achter Mint Consult. Hij werkte meer dan 15 jaar als Tax Consultant voor een groot internationaal consultancybedrijf, waar hij een brede ervaring opdeed in global mobilitycompensation & benefitsdirector’s remunerations en business coaching.

Zijn expertise in loonfiscaliteit en belastingrecht wil Sven nu gebruiken om ondernemers en HR-managers te helpen hun onderneming op de kaart te zetten als aantrekkelijke werkgever. Zijn aanpak is pragmatisch, persoonlijk en to the point.

Als klant van Mint Consult kan u rekenen op een efficiënte service en een grote betrokkenheid. We werken flexibel, spelen kort op de bal en benaderen elke klant in een sfeer van respect en vertrouwen.

Sven Monsaert

Tax consultant / Managing director

Managing Director Sven Monsaert is erkend belastingconsultent (IAB – ITAA) en de man achter Mint Consult. Hij werkte meer dan 15 jaar als Tax Consultant / Director voor een internationaal kantoor, waar hij een brede ervaring opdeed in het opzetten van internationale activiteiten, global mobility en het samenstellen / optimaliseren van verloningspakketten.

Zijn expertise in loonfiscaliteit en belastingrecht wil Sven nu gebruiken om ondernemers en HR-managers te helpen hun onderneming op de kaart te zetten als aantrekkelijke werkgever. Zijn aanpak is pragmatisch, persoonlijk en to the point.

Emily Motte

Consultant

Emily Motte behaalde aan de UGent een master in de rechten met focus op fiscaal recht. Emily heeft een voorliefde voor personenbelasting en fiscale procedure en volgt de ontwikkelingen rond het nieuwe ‘Belgian expat status’ op de voet. Zij behandelt op een persoonlijke, betrokken manier uw dossier en benadert dit zoals ze zelf graag wordt geholpen: accuraat, vriendelijk en zo snel als mogelijk.

Emily kan genieten van een goed glas rode wijn, een meeslepend boek of een zonnige dag maar nog meer van een combinatie van de drie.

Jo Thijs

Consultant

Jo Thijs behaalde aan de UGent een master in Business Economics. Jo is een ervaren consultant. Informatie verzamelen, snel verbanden zien en ontdekken heeft hem energie. Hij analyseert fiscale vragen en problemen en vertaalt deze naar duurzame oplossingen. Door zijn helicopterview denkt hij ook na over de impact en gevolgen.

Vanuit een oprechte interesse en betrokkenheid stelt hij zich graag ten dienste van anderen en bouwt hij snel een vertrouwensband op.  De geknipte persoon om u bij te staan bij allerhande fiscale procedures.

We were impressed by the speed and professionalism of the services of Mint Consult.

“Sven fungeert als klankbord bij al onze HR vraagstukken. De fiscale impact is nooit ver weg…”

A GOAL without a PLAN is just a DREAM.

Dankzij de deskundige begeleiding van Mint Consult waren de fiscale formaliteiten bij onze verhuis naar Portugal kinderspel.

Every CRISIS is the seed of an OPPORTUNITY.