Fiscaal advies
voor ondernemingen,
HR-professionals,
expats & particulieren

Mint Consult adviseert over
internationale tewerkstelling,
grensoverschreidende activiteiten,
personenbelasting,
belasting niet-inwoners,
en alle verloningsvormen.

Compensation & Benefits

Medewerkers motiveren op een kostenefficiënte en doelgerichte manier? Mint Consult helpt u een effectief loonbeleid én bonus- en incentivesysteem uit te bouwen, met een split salary voor buitenlandse werknemers. Uiteraard houden we daarbij rekening met het Belgische en internationale belastingrecht en de sociale zekerheid.

Efficiënt loonbeleid: ontwikkeling en implementatie

Belgische onderneming of internationaal bedrijf? We helpen u bij het uitwerken, implementeren en optimaliseren van uw verloningsbeleid. Motiveer uw mensen op een kostenefficiënte manier en laat uw onderneming groeien.

Incentivepakketten uitwerken

Een bonussysteem, groepsverzekeringen, bedrijfswagens en new age benefits als een extra boost voor de motivatie van uw werknemers. We werken voor u incentivepakketten uit die efficiënt én doeltreffend zijn.

Salary split implementeren

Zijn uw werknemers in verschillende landen aanwezig en actief? We helpen u met het opzetten van een split employment. Bovendien zorgen we ervoor dat u in orde bent met de sociale zekerheid, dat u voldoet aan de belastingwetgeving in de verschillende landen én dat uw werknemers er netto iets extra’s aan overhouden.

Contacteer ons

Overige expertises

Wij helpen u ook graag met advies over:

– Global Mobility
– Director’s Remuneration
– Business Coaching